καμερες ασφαλειας

Γιατί ένα σύστημα ασφαλείας είναι καλύτερο από μία κάμερα;

Πολλοί είναι αυτοί που όταν σκέφτονται να αυξήσουν την προστασία του σπιτιού τους, καταφεύγουν στη λύση των καμερών ασφαλείας. Από την άλλη, υπάρχει και το παραδοσιακό κοινό, το οποίο επιλέγει να εγκαταστήσει ένα σύστημα ασφαλείας και όχι απλά ένα σύστημα καμερών. Γιατί όμως ένα σύστημα ασφαλείας, υπερέχεις των καμερών ασφαλείας;

Άνεση

Μία κάμερα ασφαλείας, είναι συνήθως πιο εύκολο να ρυθμιστεί απ΄ ότι ένα σύστημα ασφαλείας. Ανάλογα με το εκάστοτε σύστημα ασφαλείας, ενδέχεται να χρειαστεί να κλείσετε κάποιο ραντεβού με κάποιον επαγγελματία τεχνικό για να το εγκαταστήσει αφού υπάρχουν πολλοί αισθητήρες που πρέπει να εγκατασταθούν, καθώς και η κεντρική μονάδα. Την κάμερα ασφαλείας απλά τη βάζετε στην πρίζα, τη συγχρονίζετε με το smartphone σας και αυτό ήταν.

Δεν υπάρχουν μηνιαίες χρεώσεις

Οι μηνιαίες συνδρομές συνήθως είναι συνδεδεμένες με τα παραδοσιακά συστήματα ασφαλείας μπορεί να αποτελέσουν αποτρεπτικό παράγοντα επιλογής τους. Ήδη έχουμε αρκετούς λογαριασμούς για να πληρώνουμε, σωστά;

Η αλήθεια όμως είναι παρακάτω. Πολλές από τις κάμερες ασφαλείας έχουν μηνιαίες συνδρομές. Μπορείτε να μην πληρώνετε κάποια συνδρομή, έχοντας την εικόνα του σπιτιού σας ζωντανά στη συσκευή σας. Αν όμως χρειάζεστε χώρο στο σύννεφο (Cloud), η μηνιαία συνδρομή είναι αναπόφευκτη.

Από την άλλη, τα συστήματα ασφαλείας είναι πιο φθηνά από αυτό που φαντάζεστε. Υπάρχουν εξαιρετικά οικονομικά πακέτα, τα οποία μπορεί κάποιος να επιλέξει. Μέσα στα πακέτα αυτά, συμπεριλαμβάνεται πολλές φορές και η 24ωρη παρακολούθηση για 365 μέρες το χρόνο από το κέντρο λήψης σημάτων, που απαρτίζεται από επαγγελματίες και πιστοποιημένους υπαλλήλους στον τομέα της ασφάλειας. Φυσικά, αυτό είναι πολύ καλύτερο από την απλή ειδοποίηση στη συσκευή σας που θα σας ενημερώνει πως ο σκύλος σας κάνει βόλτες στο σαλόνι.

Εγγυήσεις

Οι πάροχοι ασφαλείας, παρέχουν εγγύηση για τα υλικά και τα συστήματα που χρησιμοποιούν. Η εγγύηση σας καλύπτει από τεχνικές βλάβες και σας απαλλάσσει από το οικονομικό κόστος που θα προκύψει. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Οι κάμερες ασφαλείας, σε πολλές περιπτώσεις έχουν μικρότερη εγγύηση από αυτή του συστήματος ασφαλείας.

Το συμπέρασμα

Μία κάμερα ασφαλείας, μπορεί να είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς, αν ψάχνετε κάτι απλό που να καλύπτει μόνο τα βασικά. Θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού σας μέσα από το smartphone και το tablet σας και θα λαμβάνετε μία ειδοποίηση, όταν η κάμερα ανιχνεύσει κίνηση. Αν θέλετε και χώρο στο σύννεφο, θα χρειαστεί να πληρώνετε μηνιαία συνδρομή, όπως τονίσαμε και πιο πάνω.

Τα πλεονεκτήματα ωστόσο ενός συστήματος ασφαλείας μάλλον είναι περισσότερα αφού η μεγαλύτερη εγγύηση, η 24ωρη κάλυψη από το κέντρο λήψης σημάτων, ο πλούσιος εξοπλισμός με αισθητήρες θυρών, παραθύρων, κίνησης, καπνού κ.α., καθώς και ένα πολύ καλό μηνιαίο συνδρομητικό πακέτο, το αναγάγουν σε κορυφαία επιλογή για την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Similar Posts