ανδρικα ρολογια oozoo

Ανδρικά ρολόγια Oozoo: πώς συνδυάζονται με το υπόλοιπο outfit

Αναμφίβολα, τα ανδρικά ρολόγια oozoo αποτελούν μια νέα μόδα που έχει υιοθετηθεί από πολλούς νέους και όχι μόνο. Σε μια εποχή, όπου η καλαισθησία και το στυλ δεν θεωρούνται συνυφασμένα με την υψηλή τιμή και την επίδειξη πλούτου, τα ανδρικά ρολόγια oozoo έχουν έρθει, για να συνδυάσουν ακριβώς αυτά τα δύο χαρακτηριστικά: τη φινέτσα με την προσιτή τιμή, χωρίς ωστόσο να κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα και την ακρίβεια. Πώς, όμως, θα συνδυάσετε αυτό το ιδιαίτερο αξεσουάρ και θα το εντάξετε στη συνολική σας εμφάνιση;

Sporty chic στυλ

Ο σημερινός άνδρας ακολουθεί τη σύγχρονη τάση, η οποία μας επιτρέπει να είμαστε άνετοι στην καθημερινότητά μας, να φοράμε ρούχα που μας διευκολύνουν στις κινήσεις μας και -γιατί όχι- μπορούν να φορεθούν από το πρωί στη δουλειά μέχρι το απόγευμα στον καφέ ή το βράδυ στο γυμναστήριο. Ιδιαίτερα στις ηλικίες 20-35 αυτό το στυλ υιοθετείται από τους περισσότερους νέους: φόρμα ή τζιν, T-shirt και sneakers. Σε αυτό το σύνολο, τα ανδρικά ρολόγια oozoo με λουράκι από καουτσούκ, τα οποία βγαίνουν και σε διάφορα χρώματα θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης και mix ‘n’match που θα εντυπωσιάσει.

ανδρικά ρολόγια oozooCasual στυλ

Αν προτιμάτε το casual στυλ που αντανακλά το γούστο και τη γοητεία σας, τότε προφανώς ανήκετε στους άνδρες που φροντίζουν σχολαστικά την εμφάνισή τους και προσέχουν και την τελευταία λεπτομέρεια, για να είναι άψογοι. Παντελόνι τσίνο, μοκασίνια, πουκάμισο ή πόλο μπλουζάκι, αυτά είναι τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας και σε αυτά ένα ανδρικό ρολόι oozoo θα προσθέσει το κάτι παραπάνω. Με δερμάτινο λουράκι σε διάφορα χρώματα, ιδανικά σε σχέδιο με μεγάλο καντράν και λιτή δομή, το ρολόι αυτό θα σας εκπλήξει με το πόσο πολύ θα δέσει κάθε κομμάτι σε ένα σύνολο γεμάτο αυτοπεποίθηση.

Επίσημη αμφίεση

Το υπέροχο με τα ανδρικά ρολόγια oozoo είναι ότι μπορούν να συνδυαστούν με στυλ που δεν το περιμένετε, όπως για παράδειγμα με κοστούμι. Διαλέξτε ένα δερμάτινο λουράκι σε διακριτικό χρώμα, όπως μπεζ, καφέ, μαύρο ή γκρι, ή εναλλακτικά μπρασελέ. Αν η δουλειά σας σας επιβάλλει κάθε μέρα την επίσημη αμφίεση, τότε το μπρασελέ, που διακρίνεται για την ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, θα σας κάνει να ξενοιάσετε και να μη χρειαστεί να το αντικαταστήσετε ποτέ. Κάντε το χρόνο φίλο σας και αισθανθείτε κομψοί κάθε φορά που θα ρίχνετε μια γρήγορη ματιά στο ρολόι σας.

Unisex ρολόγια oozoo

Το καλό με τα ρολόγια oozoo είναι ότι διακρίνονται για την ποικιλία και την εξαιρετικά μεγάλη γκάμα σχεδίων. Έτσι, μπορείτε μέσα από την τεράστια συλλογή να βρείτε ρολόγια, τα οποία όχι μόνο θα μπορούν να συνδυαστούν με πολλά διαφορετικά στυλ και ρούχα αλλά επιπλέον είναι και unisex. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τα μοιράζεστε με τη σύντροφό σας και να απολαμβάνετε το εξαιρετικό προνόμιο της αλλαγής που θα σας ανανεώνει και θα σας φτιάχνει τη διάθεση κάθε πρωί. Άλλωστε, αυτό είναι τα ρολόγια oozoo. Ένα αξεσουάρ που ομορφαίνει τον κόσμο σας με τον οικονομικότερο τρόπο.