βραχιολια

Πολλά βραχιόλια: πώς θα τα φορέσετε με στυλ

Τα πολλά βραχιόλια είναι must εδώ και καιρό, όμως το καλοκαίρι του 2018 θα κάνουν πολύ δυναμική την παρουσία τους. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στα χέρια σας κι εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφεθείτε σε αυτή την τάση και στο mix’ n’ match που απαραίτητα φέρνει μαζί της. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να συνδυάσετε τα πάντα. Η αυξημένη ελευθερία και η διάθεση για πειραματισμό είναι γεγονός, όμως, πάντα κάποια tips μπορούν να σας βοηθήσουν, για να αποκομίσετε το μέγιστο για την εμφάνισή σας. Οι παρακάτω 5 συμβουλές θα σας φανούν επιβοηθητικές σε αυτόν τον στόχο.

Ρολόι και βραχιόλια

Πολλές γυναίκες προτιμούν να συνδυάζουν το ρολόι με διάφορα βραχιόλια, μια επιλογή που αποτελεί ουσιαστικά το πρώτο βήμα, για να συνηθίσετε τη θέα του καρπού σας με παραπάνω από ένα βραχιόλια. Μια ασφαλής λύση είναι να φορέσετε διακριτικά βραχιόλια στο ίδιο χρώμα με το ρολόι, όπως βραχιόλια μακραμέ, βραχιόλια με ματάκια ή λεπτά δερμάτινα βραχιόλια. Για τις πιο τολμηρές, τα χρυσά βραχιόλια συνδυασμένα με ρολόι με χρυσό μπρασελέ θα «γεμίσουν» μεμιάς τον καρπό σας.

βραχιόλιαMix μετάλλων

Τα πράγματα πλέον δεν είναι τόσο αυστηρά, ώστε να πρέπει να συνδυάζετε μόνο το χρυσό με το χρυσό και το ασημένιο με το ασημένιο. Η μίξη μετάλλων βρίσκεται στην καρδιά του mix’ n’ match και θα σας απελευθερώσει από έναν παλιομοδίτικο κανόνα που όχι μόνο δεν ισχύει και σας περιορίζει, αλλά φαντάζει πλέον εντελώς εκτός μόδας. Μη φοβηθείτε να φορέσετε μαζί στο ίδιο χέρι χρυσά και ασημένια βραχιόλια, ενώ αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε στο παιχνίδι και το χαλκό που θα δέσει τα δύο άκρα όμορφα και αρμονικά.

Αποφύγετε το mix διαφόρων στυλ

Σίγουρα το mix’ n’ match είναι τάση και οπωσδήποτε μας ωθεί να ξεφύγουμε από τα στενά όρια των κανόνων. Ωστόσο, πρέπει να έχουμε ταυτότητα όταν φοράμε κάτι και αυτό δεν θα το καταφέρουμε, αν απλώς φοράμε το ένα βραχιόλι δίπλα στο άλλο χωρίς να προσέχουμε το στυλ τους. Για παράδειγμα, ένα boho βραχιόλι σε καμία περίπτωση δεν θα δείχνει όμορφο δίπλα σε ένα κομψό, μικροσκοπικό ασημένιο βραχιόλι, γιατί πολύ απλά κανένα δεν θα αναδειχθεί όπως πρέπει.

Mix χρωμάτων

Η μίξη διαφόρων χρωμάτων είναι όμορφη και επιθυμητή, αρκεί φυσικά τα χρώματα να ταιριάζουν μεταξύ τους. Έτσι, όχι μόνο δεν πειράζει αλλά δείχνει πολύ φινετσάτο να φορέσετε ένα μπεζ με ένα ροζ βραχιόλι, όμως δεν ισχύει το ίδιο για ένα μαύρο με ένα καφέ βραχιόλι. Επίσης, εφόσον θέλετε να δημιουργήσετε ένα… ουράνιο τόξο στον καρπό σας, καλό είναι να φορέσετε ουδέτερα ρούχα, για να μπορέσετε να το αναδείξετε, αλλά και για να μη μοιάζει το όλο outfit υπερβολικό.

Δαχτυλίδια

Αν φορέσετε στο χέρι σας πολλά βραχιόλια, τότε αυτό δεν σας εμποδίζει από το να φορέσετε και δαχτυλίδια. Όμως, καλό είναι να μη φορέσετε statement δαχτυλίδι μαζί με statement βραχιόλι. Κανένα δεν θα μπορέσει να ξεχωρίσει και τελικά αυτό που θα βγει προς τα έξω είναι ένα ακαθόριστο σύνολο που θα δείχνει παραφορτωμένο.