3 χριστουγεννιάτικα είδη που δεν πρέπει να λείπουν από το σπίτι σας αν είστε fan των Χριστουγέννων

Αν είστε φανατικός των Χριστουγέννων, θα έχετε ξεκινήσει από την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου την αντίστροφη μέτρηση. Θα χαζεύετε φωτογραφίες από τις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, στις οποίες ο στολισμός θα έχει σιγά σιγά ξεκινήσει, και θα ονειρεύεστε τη στιγμή που θα στολίσετε το δέντρο σας (κάπου μέσα στο Νοέμβριο θα γίνει αυτό!) και θα μετατρέψετε το σπίτι σας σε έναν υπέροχο χώρο, από τον οποίο δεν θα θέλετε να βγείτε μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, όταν τελικά θα αναγκαστείτε να ξεστολίσετε και θα σας πιάσει φοβερή μελαγχολία. Αν, λοιπόν, λατρεύετε τόσο πολύ τα Χριστούγεννα, τότε εκτός από το δέντρο θα γεμίζετε το σπίτι σας –και μάλιστα όχι μόνο το σαλόνι αλλά όλα τα δωμάτια- με διάφορα χριστουγεννιάτικα είδη που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα, η οποία θυμίζει το χωριό του Άη Βασίλη και σας φτιάχνει το κέφι ακόμα και μετά τη δυσκολότερη μέρα. Και επειδή είμαστε σίγουροι ότι θέλετε να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε, σας προτείνουμε μερικά χριστουγεννιάτικα είδη που ίσως δεν είχατε σκεφτεί και τα οποία θα μεταμορφώσουν ακόμα περισσότερο το σπίτι σας.

Λαμπάκια

Ένα από τα πιο αγαπημένα χριστουγεννιάτικα είδη είναι φυσικά τα λαμπάκια και δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε βάλει στο δέντρο και το μπαλκόνι σας. Όμως, έχουμε και μια ακόμα ιδέα για εσάς ή μάλλον δύο ιδέες. Τα λαμπάκια με σχέδια και τα λαμπάκια με μπαταρίες. Τα πρώτα είναι λαμπάκια σε διάφορα ευφάνταστα σχέδια, όπως αστέρια, χιονονιφάδες, αγγελάκια και καρδιές, τα οποία μπορείτε να κρεμάστε κυριολεκτικά παντού. Στη βιβλιοθήκη, τις κουρτίνες, τις πολυθρόνες και τα ράφια, ώστε να μην αφήσετε καμία γωνιά παραπονεμένη. Τα λαμπάκια με μπαταρίες είναι ιδανικά για κάποια σημεία του σπιτιού, στα οποία δεν έχετε πρίζα κοντά, ή ακόμα και για εξωτερικούς χώρους. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να αφήσετε κανένα σημείο σκοτεινό, χωρίς τη λάμψη των Χριστουγέννων.

χριστουγεννιατικα ειδη

Αυτοκόλλητα για τζάμια

Με όσα χριστουγεννιάτικα είδη και αν γεμίσατε το σπίτι σας, ενδέχεται κάποια πράγματα σε αυτό να σας φαίνονται φτωχά, όπως για παράδειγμα τα παράθυρα. Μπορείτε, φυσικά, να στερεώσετε όμορφα λαμπάκια γύρω από την κάσα του παραθύρου, όμως τα τζάμια θα μοιάζουν άδεια. Γι’ αυτό, ακριβώς, σας παρουσιάζουμε τα αυτοκόλλητα για τζάμια, τα οποία είναι φτιαγμένα με ειδικό κολλητικό υλικό, ώστε να ξεκολλήσουν εύκολα όταν έρθει η αποφράδα ημέρα του ξεστολίσματος. Τραβήξτε, λοιπόν, τις κουρτίνες και γεμίστε τα τζάμια σας (ή ακόμα και τους καθρέφτες για τους πιο τολμηρούς) με αυτοκόλλητα σε σχήμα καμπάνας, αστεριού, νιφάδας ή ελάτου.

Χριστουγεννιάτικοι πίνακες

Όταν λατρεύεις τα Χριστούγεννα, θέλεις κάθε τι μέσα στο σπίτι να έχει σχέση με αυτή την υπέροχη γιορτή. Συνεπώς, ακόμα και οι κατά τα άλλα πανέμορφοι πίνακες φαίνονται λίγο παράταιροι μέσα στο εορταστικό κλίμα. Γιατί, λοιπόν, να μην τους αντικαταστήσετε με ξεχωριστά ξύλινα πινακάκια που εντάσσονται τέλεια στον στολισμό; Ακόμα και οι τοίχοι σας θα αποκτήσουν τη μαγική χρυσόσκονη της πιο ωραίας εποχής του χρόνου εύκολα, οικονομικά και κυρίως με γούστο και μεράκι.

Similar Posts