καραφες γαμου

5 καράφες γάμου με Swarovski που θα δώσουν απίθανη λάμψη στην πιο ξεχωριστή σας στιγμή

Το σετ του γάμου περιλαμβάνει τα ποτήρια και τις καράφες γάμου, όπου θα μπει το κρασί που θα πιουν οι νεόνυμφοι στην εκκλησία, πριν χορέψουν το χορό του Ησαΐα. Πρόκειται για ένα σημαντικό στοιχείο της τελετής, το οποίο καλό είναι να ταιριάζει με τη συνολική διακόσμηση και να δημιουργεί ένα προσεγμένο αποτέλεσμα που θα μείνει αξέχαστο σε εσάς αλλά και σε όλους τους καλεσμένους σας. Σκέφτεστε, λοιπόν, τι να επιλέξετε, από τι υλικό και σε τι σχέδιο;

Το πιο σύνηθες υλικό για τα ποτήρια και τις καράφες γάμου είναι το κρύσταλλο, το οποίο διαθέτει την απλότητα και την πολυτέλεια που απαιτείται για αυτή την περίσταση. Πάνω, μάλιστα, στο κρύσταλλο μπορούν να χαραχθούν διάφορα μοτίβα και να προστεθούν όμορφες λεπτομέρειες με ημιπολύτιμους λίθους. Μια πολύ ιδιαίτερη και λαμπερή πινελιά είναι τα κρύσταλλα Swarovski σε διάφορα πρωτότυπα σχέδια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

καραφες γαμου με καρδια

Με καρδιά

Το πιο κλασικό σχήμα του έρωτα και της αγάπης δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από τα ποτήρια και τις καράφες γάμου. Διακριτικό και ισχυρά συμβολικό, το σχήμα αυτό δείχνει δύο κομμάτια που γίνονται ένα και αποτελεί την απόλυτη ουσία του γάμου. Θα βρείτε την καρδιά σε διάφορες παραλλαγές, είτε ολόκληρη είτε ως δύο μισά που βρίσκονται στα δύο ποτήρια της σαμπάνιας και ενώνονται στην καράφα.

καραφες γαμου με κλαδι ελιας

Με κλαδί ελιάς

Το κλαδί ελιάς είναι τα τελευταία χρόνια ένα αγαπημένο μοτίβο γάμου, αφού σχετίζεται με την αρμονία, τη σοφία και τη μεγάλη διάρκεια. Ως στοιχείο, επιλέγεται στα στέφανα και το συνολικό στολισμό της εκκλησίας και της δεξίωσης, οπότε θα ταιριάξει πολύ όμορφα και στην καράφα. Η λιτότητα συναντάει την πολυτέλεια των κρυστάλλων Swarovski σε ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι.

καραφες γαμου με χρυσα κρυσταλλα

Με χρυσά κρύσταλλα

Το χρυσό είναι το απόλυτο χρώμα της λάμψης, η οποία ταιριάζει σε έναν γάμο. Αν σας αρέσει να ζείτε τη στιγμή και θέλετε να εντυπωσιάσετε τους πάντες, τότε αυτή η καράφα είναι φτιαγμένη για εσάς. Επικαλυμμένη ολόκληρη με κρύσταλλα Swarovski σε χρυσό χρώμα αποτελεί μια επιλογή που θα συζητηθεί και σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ποτηρια γαμου με μονογραμματα

Με μονόγραμμα

Μια πολύ κομψή επιλογή σε ποτήρια και καράφες γάμου είναι τα μονογράμματα του ζευγαριού. Χαράξτε τα αρχικά των ονομάτων σας πάνω στα ποτήρια και την καράφα και στολίστε τα με κρύσταλλα Swarovski σε μια μοναδική και απολύτως προσωποποιημένη κίνηση που θα σας θυμίζει για πάντα αυτή την υπέροχη ημέρα που γίνατε ένα.

καραφα γαμου με αστερια

Με αστέρια

Ένα ακόμα πολύ λαμπερό μοτίβο, ιδανικό για το σετ γάμου, είναι το αστέρι. Απλό αλλά συνάμα εντυπωσιακό, σε συνδυασμό με την εκθαμβωτική λάμψη των Swarovski είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε, αν θέλετε κάτι που θα σας φέρνει για πάντα στο νου την ονειρική στιγμή του γάμου σας.

Similar Posts