δεξιωσεις γαμου

Πρωτότυπες ιδέες για τη δεξίωση του γάμου σας

Ο γάμος και η δεξίωση που ακολουθεί είναι ένας Γολγοθάς για το μελλόνυμφο ζευγάρι. Οι υποχρεώσεις είναι ατελείωτες και τις περισσότερες φορές αποπροσανατολίζουν από την ατμόσφαιρα της γιορτής και της αγάπης. Για το λόγο αυτό, όλο και περισσότερα ζευγάρια απευθύνονται σε ειδικούς που αναλαμβάνουν τη διοργάνωση εκδηλώσεων, οι οποίοι και προτείνουν αίθουσες δεξιώσεων και ξενοδοχεία (ειδικά τα ξενοδοχεία σε Γλυφάδα και άλλες in περιοχές αποτελούν must επιλογή τα τελευταία χρόνια) για το πάρτυ της ζωής και της ένωσής τους.

δεξιωση γαμου

 

Τις περισσότερες φορές, με τη βοήθεια ενός ειδικού, το ζευγάρι «αφήνεται» ελεύθερο από το άγχος με αποτέλεσμα να προκύπτουν υπέροχες και πρωτότυπες ιδέες. Εμείς, συγκεντρώσαμε κάποιες από τις πιο όμορφες, για να σας εμπνεύσουμε να οργανώσετε τη δεξίωση των ονείρων σας:

  • Οι φωτογραφικοί θάλαμοι: Είναι ένας ωραίος και μοναδικά αξέχαστος τρόπος να έχετε φωτογραφίες από όλους τους καλεσμένους του γάμου σας.
  • Στην είσοδο της αίθουσας της δεξίωσης σας, δημιουργήστε ένα φωτογραφικό στούντιο. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και τοποθετήστε αστεία αντικείμενα ή αγαπημένα σας σκηνικά για να μπορέσουν οι καλεσμένοι σας να αυτοσχεδιάσουν στις φωτογραφίες τους και να σας αφήσουν ένα ωραίο αναμνηστικό.
  • Πολλές πολλές πολλές γεύσεις: Είναι λογικό ότι ο κάθε καλεσμένος σας θα έχει διαφορετικά γούστα στο φαγητό και στο γλυκό. Με τον μπουφέ, είναι σαφώς πιο εύκολο να ικανοποιήσετε κάθε γούστο. Τι γίνεται όμως με το γλυκό; Εκεί ίσως είναι πιο δύσκολο να έχετε όλους τους καλεσμένους σας απόλυτα ικανοποιημένους. Όχι όμως και ακατόρθωτο. Μπορείτε αντί για γαμήλια τούρτα να προσφέρετε πολλές μικρές τούρτες με διαφορετικές γεύσεις. Επιπρόσθετα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την εποχή, και να έχετε τις ανάλογες γεύσεις.
  • Ομαδικός πρώτος χορός. Έθιμο αποτελεί ο πρώτος χορός του ζευγαριού. Γιατί όμως αυτός δε θα μπορούσε να είναι ομαδικός; Μια πολύ ωραία και πρωτότυπη ιδέα για να ξεκινήσει η γαμήλια δεξίωση είναι ο πρώτος χορός του ζευγαριού να είναι μια χορογραφία με τους φίλους του ή με τους κουμπάρους.
  • Κάντε κλικ: Όπως οργανώνετε το γάμο σας έτσι ώστε το ύφος του να ταιριάζει με το στυλ σας, έτσι πρέπει και οι φωτογραφίες σας να ταιριάζουν με το στυλ και τη προσωπικότητα σας. Μια καλή συμβουλή των ειδικών είναι να μην ακολουθήσετε τις κλασσικές στημένες πόζες αλλά να πρωτοτυπήσετε. Επιλέξτε και σκεφτείτε κάποιο θέμα πάνω στο οποίο θα βασιστούν οι φωτογραφίες σας.
  • Το ευχολόγιο: Κάθε νιόπαντρο ζευγάρι θέλει οι ευχές και τα λόγια των δικών του αγαπημένων ανθρώπων αλλά και των καλεσμένων να τον συντροφεύουν στο ταξίδι του έγγαμου βίου του. Μια πρωτότυπη ιδέα είναι να τοποθετήσετε στην είσοδο της αίθουσας δεξίωσης ένα ευχολόγιο. Μπορείτε να φτιάξετε ένα πρωτότυπο δέντρο, στα κλαδιά του οποίου οι καλεσμένοι θα κρεμούν καρδούλες με τις ευχές τους. Μπορείτε να φτιάξετε καρτ ποστάλ από φωτογραφίες σας και να τους δώσετε την ευκαιρία να γράψουν τις ευχές τους πάνω σε στιγμές που καθόρισαν την αγάπη και τη σχέση σας. Όσο πιο πρωτότυπη η ιδέα, τόσο πιο ευχάριστο θα είναι το ξάφνιασμα και η εντύπωση που θα αφήσει στους καλεσμένους σας.

 

Πηγή: Ξενοδοχείο Γλυφάδα Best Western Fenix